Emilia Vätön estevalmennus 16.3.2024 Tuomarinkylän Uusi Maneesi

Peruttu!

Valmennus järjestetään lauantaina 16.3.2024 klo 16.00 alkaen Tuomarinkylän Uudessa Maneesissa

Valmennus ratsastetaan kolmen ratsukon ryhmissä. Minimi osallistujamäärä 6 ratsukkoa/ 2 ryhmää.

TKR:n ja HeWi:n jäsenille seurat tukevat osaa valmennuksen hinnasta. Tuki koskee vain yhtä hevosta/ratsastaja/pvä.

Hinnat:

  • TKR:n jäsenet 45 € valmennustuella
  • HeWi:n jäsenet 50 € valmennustuella
  • Muiden seurojen jäsenet sekä kahdella tai useammalla hevosella osallistuvat 60 €/ hevonen
  • Hinnat sisältävät maneesimaksun

Ilmoittautumiset viimeistään ke 13.3.2024 sähköpostilla, kanslia@tuomarinkylanratsastajat.fi. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, seurasi, hevosen nimi ja tasonne.

Valmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille ratsukoille, aloittelijasta täti-  setäharrastajiin ja kilpaileviin ratsukoihin.

Ilmoittajan on oltava täysi-ikäinen. Alle 18 vuotiaiden lasten ja nuorten ollessa kyseessä, heidän huoltajansa tulee hoitaa ilmoittautuminen.

Ryhmät muodostetaan tason mukaan. Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ratsastaja on velvollinen joko maksamaan kurssimaksun, tai hankkimaan korvaavan ratsukon tilalle, mikäli ei pääse osallistumaan valmennukseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksut ke 13.3.2024 mennessä Tuomarinkylän Ratsastajat ry:n tilille  FI74 1412 3000 6014 05

Käytä maksaessasi viitenumeroa 15804.    

Emilia: Olen Hollannissa tallia pitävä ammattiratsastaja. Kilpailen KV- ja kansallisella tasolla Euroopassa. Olen rakentanut paljon hevosia kansainväliselle tasolle ja valmentanut useita ratsukoita ruohonjuuritasolta kilpakentille. Valmennuksissani keskityn ratsukon sujuvaan yhteistyöhön ja ongelmien ratkaisuihin.

Käyn säännöllisesti kerran kuussa valmentamassa Suomessa, joten ota yhteyttä, mikäli haluat säännölliseen valmennukseen.

Koulutukseni: Liikunnan ja valmennuksen ammattivalmentajatutkinto ( esteratsastus) sekä olen SRL:n II-tason estevalmentaja.

Tervetuloa valmentautumaan!