Emilia Vätön estevalmennus 17-18.9.2022

Valmennus järjestetään lauantaina 17.9.2022 klo 14.00 alkaen Uudessa Maneesissa uralla 3 ja sunnuntaina 18.9.2022 klo 8.00 alkaen Isossa Maneesissa urilla 1 ja 2.

Valmennus ratsastetaan kolmen-neljän ratsukon ryhmissä. Lauantaina hiotaan tekniikka ja sunnuntaina ratsastetaan rataa. Radankävely sunnuntaina ohjatusti Emilian kanssa, ennen jokaista valmennusryhmää.

Saat valmennuksesta suullisen ja kirjallisen palautteen Emilialta. Valmennus sopii kaikentasoisille ratsukoille.

TKR:n ja HeWi:n jäsenille seurat tukevat osaa valmennuksen hinnasta. Tuki koskee vain yhtä hevosta/ratsastaja/pvä.

  • TKR:n jäsenet lauantai 43 € ja sunnuntai 59 € valmennustuella
  • HeWi:n jäsenet lauantai 48 € ja sunnuntai 64 € valmennustuella
  • Muiden seurojen jäsenet sekä kahdella tai useammalla hevosella osallistuvat lauantai 58 €/ hevonen ja sunnuntai 74 €/ hevonen
  • Hinnat sisältävät maneesimaksut

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 12.9.2022 Arja-Liisa Vätölle sähköpostilla arjaliisa.vatto@outlook.com. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, seurasi, hevosen nimi ja tasonne.

Ilmoittajan on oltava täysi-ikäinen. Alle 18 vuotiaiden lasten ja nuorten ollessa kyseessä, heidän huoltajansa tulee hoitaa ilmoittautuminen.

Ryhmät muodostetaan tason mukaan. Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ratsastaja on velvollinen joko maksamaan kurssimaksun, tai hankkimaan korvaavan ratsukon tilalle, mikäli ei pääse osallistumaan valmennukseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat molempina päivinä osallistuvat ratsukot.

Kurssi maksetaan 12.9.2022 mennessä Tuomarinkylän Ratsastajat ry:n tilille FI74 1412 3000 6014 05. Käytä maksaessasi viitenumeroa 15804.

Emilia: Olen Hollannissa tallia pitävä ammattiratsastaja ja ammattivalmentaja. Kilpailen KV- ja kansallisella tasolla. Olen rakentanut paljon hevosia kansainväliselle tasolle ja valmentanut useita ratsukoita ruohonjuuritasolta kilpakentille. Valmennuksissani keskityn ratsukon sujuvaan yhteistyöhön ja ongelmien ratkaisuihin.

Käyn säännöllisesti kerran kuussa valmentamassa Suomessa, joten ota yhteyttä, mikäli haluat säännölliseen valmennukseen.

Koulutukseni: Liikunnan ja valmennuksen ammattivalmentaja ( esteratsastus) sekä olen SRL:n II-tason estevalmentaja.

Tervetuloa valmentautumaan!