Suski Fagerströmin Mind Riders estevalmennus 8.6.2024

 

Tuomarinkylän Ratsastuskeskus estekenttä 8.6.2024 klo 14.00 alkaen.

TKR:n jäsenet 40€ seuratuettu hinta

HeWi:n jäsenet 50€ seuratuettu hinta

Muut sekä useammalla hevosella/ponilla osallistuvat TKR:n tai HeWi:n jäsenet 60€

Valmennus 3 ratsukon ryhmissä.

Maksut ja ilmoittautuminen

Maksut 5.6.2024 mennessä tilille Tuomarinkylän Ratsastajat ry, FI74 1412 3000 6014 05, käytä ehdottomasti viitettä 15888 maksaessasi valmennuksen.

Ilmoittautuminen on sitova, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ratsastaja on velvollinen joko hankkimaan korvaavan ratsukon tilalle tai maksamaan kurssimaksun. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittajan oltava täysi-ikäinen. Alle 18 vuotiaiden lasten ja nuorten ollessa kyseessä, heidän huoltajansa tulee hoitaa ilmoittautuminen.

Ilmoittaudu S-postilla, kanslia@tuomarinkylanratsastajat.fi, ja kerro nimesi, puhelinnumerosi, seurasi sekä tasosi.

Suski Fagerström on Master-tason  ratsastuksen opettaja, hänellä on yli 40-vuotinen hevosura kilparatsastajana, ratsuttajana, valmentajana ja yrittäjänä. Suski on myös opiskellut psyykkistä valmennusta sekä kehittänyt Mind Riders systeemin. Voit tutustua lisää Suskin mentaalitaidoista ratsastajalle Mind Ridersin nettisivuilta,www.mindriders.com.

Mieti valmiiksi, mikä on haasteesi tai ongelmasi ratsastuksessasi. Käy myös tekemässä etukäteen Enneagrammi testi sivulla www.marikaborg.fi ja kerro Suskille minkä numeron sait testissä.

 

Tervetuloa treenaamaan!