TKR:n Ponikerho alkaa maaliskuussa 2024

Tervetuloa mukaan Tuomarinkylän Ratsastajien Ponikerhoon! 

Ponikerhossa tutustutaan hevosiin ja poneihin teorian kautta, leikitään leikkejä, touhutaan ponien kanssa ja pidetään kivaa yhdessä!

Kerho on ilmainen ja suunnattu n. 7-10-vuotiaille.

Aika ja paikka

Ponikerho kokoontuu maanantaisin klo 17.30-18.30 aikavälillä 25.3. – 27.5.2024, poikkeuksena 1.4.2024 pääsiäinen, jolloin kerhoa ei järjestetä.

Kerho kokoontuu vuorotellen Tuomarinkylässä Ratsastusopiston ja Ratsastuskoulun tiloissa; ensimmäinen kerta 25.3. pidetään Ratsastusopistolla; kokoontuminen tallin edessä osoitteessa Kavaleffintie 8. Ratsastuskoulu (viereinen rakennus) löytyy osoitteesta Ratsukkopolku 5. 

Ohjaajat ja vakuutus

Kerhon ohjaajina toimivat Tuomarinkylän Ratsastajien Nuorisotiimin Siiri Toivola, Lilli Kovanen, Julia Huovila ja Nelly Hartikainen, joilla on runsaasti kokemusta hevosten käsittelystä. Mukana järjestelyissä on myös Tuomarinkylän Ratsastajien hallitus.

Kerhoon osallistuvat lapset on vakuutettu seuran toimesta koko kerhon ajan Pohjolan vakuutuksella, joten ratsastuksen Green Card tai ratsastusseurajäsenyyden mukana tuleva vakuutus ei ole pakollinen.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 10 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset kerhoon viimeistään ke 20.3.2024 osoitteeseen: kanslia@tuomarinkylanratsastajat.fi

Ilmoita kerholaisen nimi, ikä, mahdollinen puhelinnumero, huoltajan nimi ja huoltajan puhelinnumero, jotta voimme olla yhteydessä mikäli tarvetta ilmenee.

Tervetuloa mukaan!

Tuomarinkylän Ratsastajat ry.