Jäsenedut 2024

Jäsenedut edellyttävät varsinaista jäsenyyttä ja TKR:n edustamista kilpailuissa (kilpailuihin osallistuminen ei kuitenkaan ole edellytys jäsenetujen hyödyntämiselle):
  • Juniorit kilpailevat ilmaiseksi (vapautettu ilmoittautumis- ja lähtömaksuista) TKR:n järjestämissä kilpailuissa (edellyttää jäsenkortin näyttämistä kansliassa ilmoittautumisen yhteydessä sekä osallistumista työtehtäviin). HUOM: katso ohje alta, silloin kun kilpailumaksut kerätään KIPA:n kautta. 
  • 15€ valmennustuki TKR:n järjestämiin seuravalmennuksiin (tasapuolisuuden vuoksi valmennustuki on rajoitettu yhteen hevoseen/ratsastaja/kurssipäivä riippumatta valmennuksen kokonaishinnasta). TKR:n järjestämissä valmennuksissa TKR:n jäsenet ovat etusijalla ilmoittautumisajan puitteissa.
  • Mahdollisuus hankkia seuratekstiilejä jäsenhintaan.
  • TKR maksaa kansainvälisesti menestyneiden ratsastajiensa jäsenmaksut (edellyttää ranking-pisteitä ulkomailla järjestetyistä kansainvälisistä kilpailuista kansainvälisestä luokasta).
  • Kansallisen A-luvan (tai sen osuuden Kansainvälisestä A-luvasta)  takaisinmaksu sijoituksesta kansallisissa kilpailuissa niistä luokista, jotka eivät ole avoimia ratsastajille aluekilpailu- tai seurakilpailuluvilla. Anomus tulee laittaa saman kalenterivuoden aikana seuran rahastonhoitajalle sähköpostilla (kilpailupaikka, luokka ja sijoitus sekä tilinumero). Rahastonhoitajan yhteystiedot löytyvät täältä.
  • TKR maksaa Aluekilpailuluvan  takaisin (tai sen osuuden Kansallisesta A-luvasta) ratsastajille, joilla on sijoitus aluetason kilpailusta luvan voimassaoloaikana, niistä luokista, jotka eivät ole avoimia ratsastajille seurakilpailuluvilla. Anomus tulee laittaa seuran rahastonhoitajalle sähköpostilla (kilpailupaikka, luokka ja sijoitus sekä tilinumero). Rahastonhoitajan yhteystiedot löytyvät täältä.
  • Ilmaiset lähtömaksut TKR:n järjestämissä kansallisissa luokissa silloin, kun ratsastaja tai hänen edustajansa osallistuu radan rakentamiseen tai purkuun ja vähintään yhteen työtehtävään kilpailujen aikana.
  • Hallitus voi myös kirjallisten anomusten perusteella myöntää kilpailuavustusta erityisestä menestyksestä kansallisissa mestaruuskilpailuissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Avustusanomus on toimitettava hallituksen sähköpostiin tkr.hallitus@outlook.com sen vuoden aikana, johon anomus kohdistuu.
TKR:n jäsenenä saat myös SRL:n jäsenedut (http://www.ratsastus.fi/jäsenedut).
TKR:n kannatusjäsenyyden tarkoitus on tukea seuran toimintaa, eivätkä kannatusjäsenet ole oikeutettuja jäsenetuihin.
Valmennustuki HeWin seuravalmennuksissa:
TKR:n valmennustuki on 10€ HeWin järjestämien valmennuksien osalta Tuomarinkylässä. Jos olet HeWi:n järjestämällä kurssilla, ilmoittaudu ohjeiden mukaisesti ja kerro edustavasi TKR:a.
HUOM! Muutos jäsenetuihin 1.10.2016 alkaen: TKR ei osallistu valmennusten maneesi- eikä kenttämaksuihin.

Tuomaripalkkiot seuran kilpailuissa

Tuomaripalkkiot maksetaan kaikille tuomareille (mukaan lukien TKR:n jäsenet) SRL:n ohjeistuksen mukaan.

Oman seuran jäsenten kouluttautumista kilpailujen toimihenkilöiksi tuetaan koulutusmaksun osalta. Edellytyksenä on aktiivisuus seuran kilpailutoiminnassa (osallistuminen min. 4 kilpailuun toimihenkilönä kahdessa vuodessa). Tuki pitää anoa etukäteen hallitukselta. Lisenssikoulutuksen hinta tai osa siitä korvataan, matka -ja majoituskuluja ei tueta.

TKR:n Junioreiden kilpailumaksujen palautus, kun käytössä on KIPA ja maksut kerätään KIPA:ssa

KIPA:n käyttö kilpailuissa on pakollista ja keräämme kaikki kilpailumaksut KIPA:n kautta. SRL:n KIPA:ssa ei voi olla useita erilaisia maksuja samaa kilpailua kohden. Lisäksi SRL perii 3 euron palvelumaksun KIPA:n kautta tehdyistä ilmoittautumisista. TKR:n juniori ilmoittautuu KIPA:n kautta kilpailuun ja maksaa ilmoittautumis- ja lähtömaksut, kuten kaikki muutkin kilpailijat. Kilpailun jälkeen 14 päivän sisällä kilpailupäivästä juniori (tai juniorin huoltaja), lähettää s-postia seuran rahastonhoitajalle (mari.iivarinen(at)gmail.com), ja pyytää kilpailumaksun (ilmoittauttumis- ja lähtömaksu(t)) palautusta. S-postissa ilmoitetaan tilinumero ja tilinumeron omistaja, ratsastajan nimi, kilpailu ja luokka/luokat.
S-postin liitteeksi haetaan KIPA:sta PDF-tiedostona oleva kuitti lähtömaksun/lähtömaksujen suorituksesta. Katso ohje: KIPA Kuitin hakeminen ja tallettaminen tai tulostaminen
SRL:n 3 euron palvelumaksua ei palauteta.