Jäsenedut 2023

Jäsenedut edellyttävät varsinaista jäsenyyttä ja TKR:n edustamista kilpailuissa (kilpailuihin osallistuminen ei kuitenkaan ole edellytys jäsenetujen hyödyntämiselle):
  • Juniorit kilpailevat ilmaiseksi (vapautettu ilmoittautumis- ja lähtömaksuista) TKR:n järjestämissä kilpailuissa (edellyttää jäsenkortin näyttämistä kansliassa ilmoittautumisen yhteydessä sekä osallistumista työtehtäviin). HUOM: katso ohje alta, silloin kun kilpailumaksut kerätään KIPA:n kautta. 
  • 15€ valmennustuki TKR:n järjestämiin seuravalmennuksiin (tasapuolisuuden vuoksi valmennustuki on rajoitettu yhteen hevoseen/ratsastaja/kurssipäivä riippumatta valmennuksen kokonaishinnasta). TKR:n järjestämissä valmennuksissa TKR:n jäsenet ovat etusijalla ilmoittautumisajan puitteissa.
  • Mahdollisuus hankkia seuratekstiilejä jäsenhintaan.
  • TKR maksaa kansainvälisesti menestyneiden ratsastajiensa jäsenmaksut (edellyttää ranking-pisteitä ulkomailla järjestetyistä kansainvälisistä kilpailuista kansainvälisestä luokasta).
  • A-luvan (tai sen osuuden kansainvälisestä A-luvasta)  takaisinmaksu sijoituksesta kansallisissa kilpailuissa niistä luokista, jotka eivät ole avoimia ratsastajille E- tai D-luvalla. Anomus tulee laittaa saman kalenterivuoden aikana seuran rahastonhoitajalle sähköpostilla (kilpailupaikka, luokka ja sijoitus sekä tilinumero). Rahastonhoitajan yhteystiedot löytyvät täältä.
  • TKR maksaa alueluvan takaisin ratsastajille, joilla on sijoitus aluetason kilpailusta luvan voimassaoloaikana. Anomus tulee laittaa seuran rahastonhoitajalle sähköpostilla (kilpailupaikka, luokka ja sijoitus sekä tilinumero). Rahastonhoitajan yhteystiedot löytyvät täältä.
  • Ilmaiset lähtömaksut TKR:n järjestämissä kansallisissa luokissa silloin, kun ratsastaja tai hänen edustajansa osallistuu radan rakentamiseen tai purkuun ja vähintään yhteen työtehtävään kilpailujen aikana.
  • Hallitus voi myös kirjallisten anomusten perusteella myöntää kilpailuavustusta erityisestä menestyksestä kansallisissa mestaruuskilpailuissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Avustusanomus on toimitettava hallituksen sähköpostiin tkr.hallitus@outlook.com sen vuoden aikana, johon anomus kohdistuu.
TKR:n jäsenenä saat myös SRL:n jäsenedut (http://www.ratsastus.fi/jäsenedut).
TKR:n kannatusjäsenyyden tarkoitus on tukea seuran toimintaa, eivätkä kannatusjäsenet ole oikeutettuja jäsenetuihin.
Valmennustuki HeWin seuravalmennuksissa:
TKR:n valmennustuki on 10€ HeWin järjestämien valmennuksien osalta Tuomarinkylässä. Jos olet HeWi:n järjestämällä kurssilla, ilmoittaudu ohjeiden mukaisesti ja kerro edustavasi TKR:a.
HUOM! Muutos jäsenetuihin 1.10.2016 alkaen: TKR ei osallistu valmennusten maneesi- eikä kenttämaksuihin.

Tuomaripalkkiot seuran kilpailuissa

Tuomaripalkkiot maksetaan kaikille tuomareille (mukaan lukien TKR:n jäsenet) SRL:n ohjeistuksen mukaan.

Oman seuran jäsenten kouluttautumista kilpailujen toimihenkilöiksi tuetaan koulutusmaksun osalta. Edellytyksenä on aktiivisuus seuran kilpailutoiminnassa (osallistuminen min. 4 kilpailuun toimihenkilönä kahdessa vuodessa). Tuki pitää anoa etukäteen hallitukselta. Lisenssikoulutuksen hinta tai osa siitä korvataan, matka -ja majoituskuluja ei tueta.

TKR:n Junioreiden kilpailumaksujen palautus, kun käytössä on KIPA ja maksut kerätään KIPA:ssa

KIPA:n käyttö kilpailuissa on pakollista ja keräämme kaikki kilpailumaksut KIPA:n kautta. SRL:n KIPA:ssa ei voi olla useita erilaisia maksuja samaa kilpailua kohden. Lisäksi SRL perii 3 euron palvelumaksun KIPA:n kautta tehdyistä ilmoittautumisista. TKR:n juniori ilmoittautuu KIPA:n kautta kilpailuun ja maksaa ilmoittautumis- ja lähtömaksut, kuten kaikki muutkin kilpailijat. Kilpailun jälkeen juniori (tai juniorin huoltaja), lähettää s-postia seuran rahastonhoitajalle (mari.iivarinen(at)gmail.com), ja pyytää kilpailumaksun (ilmoittauttumis- ja lähtömaksu(t)) palautusta. S-postissa ilmoitetaan tilinumero ja tilinumeron omistaja, ratsastajan nimi, kilpailu ja luokka/luokat. SRL:n 3 euron palvelumaksua ei palauteta.