Jäsenedut 2018

Jäsenedut edellyttävät varsinaista jäsenyyttä ja TKR:n edustamista kilpailuissa (kilpailuihin osallistuminen ei kuitenkaan ole edellytys jäsenetujen hyödyntämiselle):
  • Juniorit kilpailevat ilmaiseksi TKR:n järjestämissä 1-tason kilpailuissa (edellyttää jäsenkortin näyttämistä kansliassa ilmoittautumisen yhteydessä sekä osallistumista työtehtäviin).
  • 15 € valmennustuki TKR:n järjestämiin seuravalmennuksiin (tasapuolisuuden vuoksi valmennustuki on rajoitettu yhteen hevoseen/ratsastaja/kurssipäivä riippumatta valmennuksen kokonaishinnasta). TKR:n järjestämissä valmennuksissa TKR:n jäsenet ovat etusijalla ilmoittautumisajan puitteissa.
  • Mahdollisuus hankkia seuratekstiilejä jäsenhintaan. Katso tarkemmat tiedot tästä!
  • TKR maksaa kansainvälisesti menestyneiden ratsastajiensa jäsenmaksut (edellyttää ranking-pisteitä ulkomailla järjestetyistä kansainvälisistä kilpailuista kansainvälisestä luokasta).
  • A-luvan (tai sen osuuden kansainvälisestä A-luvasta)  takaisinmaksu sijoituksesta 3-5 tason kilpailuissa niistä luokista, jotka eivät ole avoimia ratsastajille E- tai D-luvalla. Anomus tulee laittaa saman kalenterivuoden aikana seuran rahastonhoitajalle sähköpostilla (kilpailupaikka, luokka ja sijoitus sekä tilinumero). Rahastonhoitajan yhteystiedot löytyvät täältä.
  • Ilmaiset lähtömaksut omissa 3-5 tason luokissa silloin, kun ratsastaja tai hänen edustajansa osallistuu radan rakentamiseen tai purkuun ja vähintään yhteen työtehtävään kilpailujen aikana.
TKR:n jäsenenä saat myös SRL:n jäsenedut (http://www.ratsastus.fi/jäsenedut).
TKR:n kannatusjäsenyyden tarkoitus on tukea seuran toimintaa, eivätkä kannatusjäsenet ole oikeutettuja jäsenetuihin.
Valmennustuki HeWin seuravalmennuksissa:
TKR:n valmennustuki on 10€ HeWin järjestämien valmennuksien osalta Tuomarinkylässä. Jos olet HeWi:n järjestämällä kurssilla, ilmoittaudu ohjeiden mukaisesti ja kerro edustavasi TKR:a.
HUOM! Muutos jäsenetuihin 1.10.2016 alkaen: TKR ei osallistu valmennusten maneesi- eikä kenttämaksuihin.

Tuomaripalkkiot seuran kilpailuissa

Tuomaripalkkiot maksetaan kaikille tuomareille (mukaan lukien TKR:n jäsenet) SRL:n ohjeistuksen mukaan.

Oman seuran jäsenten kouluttautumista kilpailujen toimihenkilöiksi tuetaan koulutusmaksun osalta. Edellytyksenä on aktiivisuus seuran kilpailutoiminnassa (osallistuminen min. 4 kilpailuun toimihenkilönä kahdessa vuodessa). Tuki pitää anoa etukäteen hallitukselta. Lisenssikoulutuksen hinta tai osa siitä korvataan, matka -ja majoituskuluja ei tueta.